Mikk-Line

Mikk-Line

Praktisk, holdbart OG bæredygtigt overtøj til børn

Det er svært ikke at være begejstret for Mikk-Lines funktionelle og slidstærke produkter. Børn har brug for tøj, som kan klare mange timers leg udendørs samtidig med at de bliver holdt varme og tørre.

Når de kolde måneder tager over, og vi for alvor kan mærke den bidende kulde i kinderne – er det godt med lag-på-lag påklædning. Mikk-Line har de blødeste produkter i merinould, som selvfølgelig ikke kradser.

Kan Mikk-line ikke lige hamle op med det du står og mangler til dit barn? Så kan du garanteret lede videre hos Joha og/eller Melton

 1. Mikk-Line - Elefanthue, Solid m. vindstop - Blue Nights
 2. Mikk-Line - Elefanthue, Dino - Forest Night
  Mikk-Line - Elefanthue, Dino - Forest Night
  Regular Price 199,00DKK 99,50DKK
 3. Mikk-Line - Elefanthue, Solid m. vindstop - Nutmeg
 4. Mikk-Line - Elefanthue, Uld - Rubber
  Mikk-Line - Elefanthue, Uld - Rubber
  Regular Price 179,95DKK 89,98DKK
 5. Mikk-Line Hue, Christmas m. mønster - Dark Red
 6. Mikk-Line - Hue, Christmas - Antrazite
  Mikk-Line - Hue, Christmas - Antrazite
  Regular Price 129,95DKK 64,98DKK
 7. Mikk-Line - Elefanthue, uld - Forest Night
  Mikk-Line - Elefanthue, uld - Forest Night
  Regular Price 179,00DKK 89,50DKK
 8. Mikk-Line - Overtræksbukser - Sort
  Mikk-Line - Overtræksbukser - Sort
  Regular Price 359,95DKK 179,98DKK
 9. Mikk-Line - Coated Termosæt m. fleece - Nutmeg
 10. Mikk-Line - Soft shell, Luffer - Black
  Mikk-Line - Soft shell, Luffer - Black
  Regular Price 199,00DKK 99,50DKK
 11. Mikk-Line - Soft shell, Handsker - Black
  Mikk-Line - Soft shell, Handsker - Black
  Regular Price 199,00DKK 99,50DKK
 12. Mikk-Line - Vanter, m. Lurex, 3 pk. - Decadent, Black, Antrazite
 13. Mikk-Line - Vanter, Magic, 3 pk. - Blue, Antrazite, Black
 14. Mikk-Line - Vanter, magic, 3 pk. - Black, Antrazite, Black
 15. Mikk-Line - Ulddragt m. hætte - Melange Offwhite
 16. Mikk-Line - Termostøvler, 100% gummi - Decadent Chocolate
 17. Mikk-Line - Termostøvler, 100% gummi - Black
 18. Mikk-Line - Vintergummistøvler, m. uld, 3D - Nutmeg
 19. Mikk-Line - Vintergummistøvler, m. uld, 3D - Java
 20. Mikk-Line - Vintergummistøvler, m. uld - Rubber

Praktisk, holdbart OG bæredygtigt overtøj til børn

Det er svært ikke at være begejstret for Mikk-Lines funktionelle og slidstærke produkter. Børn har brug for tøj, som kan klare mange timers leg udendørs samtidig med at de bliver holdt varme og tørre.

Når de kolde måneder tager over, og vi for alvor kan mærke den bidende kulde i kinderne – er det godt med lag-på-lag påklædning. Mikk-Line har de blødeste produkter i merinould, som selvfølgelig ikke kradser.

Kan Mikk-line ikke lige hamle op med det du står og mangler til dit barn? Så kan du garanteret lede videre hos Joha og/eller Melton

Mikk-Line

Hvad kan man ønske sig udover holdbare materialer og flotte farver, til sit barns overtøj? Det skulle da lige være en miljøvenlig imprægnering – men den har Mikk-Line også styr på. Det meste af Mikk-Lines overtøj er nemlig behandlet med BIONIC-FINISH ECO (miljøvenlig imprægnering) – som tilmed er biologisk nedbrydelig og indeholder ikke flourstoffer. Øko-tex mærket kan du også finde på Mikk-Lines produkter. Der bliver nemlig brugt øko-tex certificeret garn til deres børstede og kogte uldserier samt Recycled regntøj. Dette betyder, at det ikke har en skadelig effekt på sundhed og helbred.

Mikk-Line går også ind for dyrevelfærd – så deres uld er selvsagt mulesing-free og pelsen på deres jakker samt huer, er kunstig. Dette kræver endda 20 gange mindre energi til produktionen end ægte pels.

Det er ikke kun flyverdragter, termotøj, regntøj og uldtøj der skal være fri for kemi. Gummistøvler og termostøvler fra Mikk-Line er fremstillet i naturgummi og uden ftalater. Du kan derfor også finde bløde, vandtætte og slidstærke gummi- og termostøvler til de små, hos Nordic-Kids.

Foruden termostøvler, gummistøvler, termotøj, regntøj og flyverdragter kan du også finde elefanthuer, vanter, luffer, savle smække, hagesmække, sutsko og ulddragter fra Mikk-Line, hos Nordic-Kids.

Mikk-Line er en del af Melton-gruppen, som er bestående af Melton, Move, Mikk-Line og Papfar. En stor del af deres produkter er lavet af øko-tex certificeret materialer.

Mikk-Line termotøj og regntøj til alle årstider

Det kolde, blæsende og omskiftelige vejr i Danmark stiller høje krav til en god beklædning, når de små poder bruger adskillige timer i børnehaven eller SFO’en. Med Mikk-Line finder du alt det nødvendige tøj til garderoben, der lever op til disse krav. Foruden termostøvler, gummistøvler, termotøj, regntøj og flyverdragter kan du også finde elefanthuer, vanter, luffer, savlesmækker, hagesmækker, sutsko og ulddragter fra Mikk-Line hos Nordic-Kids.

Termotøj fra Mikk-Line

Mikk-Line termotøj er det perfekte overtøj i overgangsperioder om foråret og efteråret. Desuden er bukserne udstyret med ekstra slidstærkt stof på knæ og bagdelen, og der er derfor tænkt 100% funktionalitet ind i deres design. Mikk-Line termotøj fungerer også rigtig godt som et mellemlag under regnjakken og regnbukserne, så dit barn kan holde varmen. Kollektionen af termotøj fås i flotte farver som fx rosa eller med blomsterprint, der kan give selv den mest efterårsgrå dag flot kulør.

Regntøj fra Mikk-Line

I forlængelse af Mikk-Line termotøj finder du Mikk-Line regntøj, der ligesom termotøjet kan købes som færdige sæt. Regntøj fra Mikk-Line er udstyret med svejsede syninger for at sikre, at intet vand trænger igennem jakken. Med et søjletryk på mellem 5000-8000 mm får du vandtæt regntøj, som dit barn kan have glæde af hver eneste dag. Mikk-Line regntøj er udstyret med en refleks, så dit barn er sikkert i trafikken. Regntøjet fås allerede fra størrelse 74.

Flyverdragter fra Mikk-Line

Er du på udkig efter en flyverdragt til dit barn, kan du med fordel dykke ned i Mikk-Line-kollektionen. Med en Mikk-Line flyverdragt får du en vandtæt og åndbar dragt, der kan klare at blive udsat for lidt af hvert ude i det fri. Flyverdragterne fås med søde motiver såsom dyr.

Mikk-Line er bæredygtigt design i børnehøjde

Hvad kan man ønske sig udover holdbare materialer og flotte farver til sit barns overtøj? Det skulle da lige være en miljøvenlig imprægnering – men den har Mikk-Line også styr på. Det meste af Mikk-Lines overtøj er nemlig behandlet med BIONIC-FINISH ECO (miljøvenlig imprægnering) – som tilmed er biologisk nedbrydelig og uden indhold af flourstoffer. Øko-tex mærket kan du også finde på Mikk-Lines produkter. Der bliver brugt Øko-tex certificeret garn til deres børstede og kogte uldserier samt recycled regntøj. Dette betyder, at det ikke har en skadelig effekt på sundhed og helbred. Mikk-Line går også ind for dyrevelfærd – så deres uld er selvsagt mulesing-free, og pelsen på deres jakker samt huer er kunstig. Dette kræver desuden 20 gange mindre energi til produktionen end ægte pels. Det er ikke kun flyverdragter, termotøj, regntøj og uldtøj, der skal være fri for kemi. Gummistøvler og termostøvler fra Mikk-Line er fremstillet i naturgummi og uden ftalater. Du kan derfor også finde bløde, vandtætte og slidstærke gummi- og termostøvler til de små hos Nordic-Kids.

Moderigtigt børnetøj i god kvalitet

Hos Nordic-Kids er det vores fornemmeste mål at forsyne børn i hele Danmark med lækkert tøj i den bedste kvalitet. Kvaliteten er afgørende for os, fordi børn fortjener funktionalitet, komfort og lækkert design. Derfor forhandler vi tøj fra Mikk-Line og mange andre anerkendte mærker på markedet i flot og farverigt design, som dit barn kan have glæde af. Kan Mikk-Line ikke imødekomme det, du står og mangler til dit barn? Så kan du garanteret lede videre hos Joha og/ eller Melton. Du er velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Ringsted eller bestille dit børnetøj online via vores webshop. Husk på, at vi altid tilbyder 30 dages returret. Det er derfor både nemt og sikkert at shoppe online gennem os.
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646