Name it

Børnetøj med god komfort og i lækker kvalitet

Name it kører med 4 brands; baby – mini – Kids & LMTD

De gør det muligt at finde børnetøj ét og samme sted, til både hverdagens strabadser og festlige lejligheder til overkommelige priser – hvor alle kan være med. Hos Nordic-Kids finder du et bredt udvalg af tøj fra Name It. Vi har tøj til baby, børn og teenagere – altså tøj fra 0-16 år.

Selvom vi her hos Nordic-Kids har et godt udvalg af produkter fra Name it, så er det jo ikke sikkert at andre er enige - så hvis du ikke lige kunne finde det du søgte til dit barn, så hop over og kig på tøj fra Petit by Sofie Schnoor. Det vil du helt sikkert ikke fortryde. 

 1. Name It - Body, LS, Riccas - Peyote Melange
 2. Name It - Bukser, Riccas - Peyote Melange
  Name It - Bukser, Riccas - Peyote Melange
  Regular Price 99,95DKK 49,98DKK
 3. Name It - Sweatbukser, Odenze - Grå
 4. Name It - Sweatbukser, Odenze - India Ink
 5. Name It - Sweatbukser, Odenze - Deep Taupe
 6. Name It - Sweatbukser, Odenze - Sort
 7. Name It - Sweatshirt, LS Odenze - Grå
 8. Name It - Sweatshirt, LS Odenze - India Ink
 9. Name It - Sweatshirt, LS Odenze - Deep Taupe
 10. Name It - Sweatshirt, LS Odenze - Sort
 11. Name it - Vinterjakke, Manna Puffer - Bonbon
  Name it - Vinterjakke, Manna Puffer - Bonbon
  Regular Price 399,95DKK 199,98DKK
 12. Name it - Leggings m. kirsebær, Dolly - Créme de pêche
 13. Name it - Body m. kirsebær, Dolly - Créme de pêche
 14. Name it - Body m. blomster, Dytta - Jet stream
 15. Name it - Leggings m. blomster, Dytta - Jet stream
 16. Name it - Body, Dyssa - Pastel Lilac
 17. Name it - Leggings, Hellol - Dried Sage
 18. Name it - Leggings, Hellol - Dark Sapphire
 19. Name it - Leggings, Hellol - Humus
 20. Name it - Body m. striber, Hellol - Dried sage

Børnetøj med god komfort og i lækker kvalitet

Name it kører med 4 brands; baby – mini – Kids & LMTD

De gør det muligt at finde børnetøj ét og samme sted, til både hverdagens strabadser og festlige lejligheder til overkommelige priser – hvor alle kan være med. Hos Nordic-Kids finder du et bredt udvalg af tøj fra Name It. Vi har tøj til baby, børn og teenagere – altså tøj fra 0-16 år.

Selvom vi her hos Nordic-Kids har et godt udvalg af produkter fra Name it, så er det jo ikke sikkert at andre er enige - så hvis du ikke lige kunne finde det du søgte til dit barn, så hop over og kig på tøj fra Petit by Sofie Schnoor. Det vil du helt sikkert ikke fortryde. 

Name it

I over 30 år har Name it skabt tidssvarende tøj til både baby, børn og teens. De skaber individuelle looks, ud fra de nyeste trends og bliver inspirereret af børns ligefremhed og prøver på at se, verden igennem børnenes øjne. De er særligt kendt for at designe tøj, hvor priserne er overkommelige og have fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet når de designer og producerer. Name It har 3 punkter de fokuserer på: Økologisk bomuld, genanvendt polyester og bedre denim.

Den økologiske bomuld defineres som bomuld dyrket uden brug af farlige pesticider eller syntetisk gødning. Det økologiske bomuld er certificeret, hvilket sikrer os at der ikke bruges skadelige kemikalier, som også er til gavn for dem der er involveret i behandlingen af tøjet.

Genanvendt polyester er primært fremstillet af plastikflasker – ved at bruge genanvendt polyester i tøj, hjælper man med at reducere mængden af plastaffald. Genbrugt polyester er lavet af affald før- eller efter forbrugeren kasserede fx plastikflasker. Plastikflasken vaskes, strimles, behandles og til sidst spindes det om til polyesterfibre – der så kan bruges til at fremstille nyt tøj. Ved at vælge genanvendt polyester, hjælper man også med at spare på de naturlige ressourcer der ville være blevet brugt på at fremstille ’ny’ polyester. Selvom du sikkert lige nu forestiller dig en bluse lavet af plastikflasker, så fortvivl ej – man kan ikke mærke forskellen.

Name It har lavet en mere bæredygtig jeans kollektion, som er en blanding af de to overstående produkter, økologisk bomuld og genanvendt polyester.

Name It-strømper til både store og små

Strømper er uundværlige i enhver garderobe. Derfor har Name It lanceret flere bud på fine og samtidig praktiske strømper, der kan bruges af børn i alle aldre. Name It-strømper er lavet i bomuld og kan købes enkeltvis eller i pakker, så du altid har et sæt rene sokker liggende klar, når I er på vej ud af døren. Strømperne fås i flotte jordfarver, klassiske nuancer, print eller med glimmer på. Der er derfor noget til enhver smag. Strømperne fås i kollektioner til både spædbørn, større børn og sågar voksne, da mange af de store størrelser går helt op til str. 39. Til de små spædbørn kan strømperne være en god og effektiv måde at holde fødderne varme på - både ude og hjemme.

Find en Name It-kjole til enhver lejlighed

En tur på stranden, en familiefødselsdag eller en udflugt med børnehaven? Der kan være mange gode grunde til at tage kjole på. Name It-kjoler er lavet med øje for en god komfort, så dit barn kan nyde et smukt design og samtidig bibeholde en fuld bevægelighed med plads til vild leg på legepladsen. De fleste kjoler fra Name It er i flotte, lyse farver og med alskens print - fx eksotiske tukaner, flamingoer eller palmer. Sommerkjolerne er kortærmede og passer perfekt til en varm sommerdag. På de køligere dage kan dit barn få en cardigan over armene eller have en langærmet Name It bluse på indenunder.

Name It – et erfarent og tidssvarende brand

I over 30 år har Name It skabt tidssvarende tøj til både baby, børn og teens. De skaber individuelle looks ud fra de nyeste trends og bliver inspirereret af børns ligefremhed og prøver på at se verden igennem børnenes øjne. De er særligt kendt for at designe tøj, hvor priserne er overkommelige, og have fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet, når de designer og producerer. Name It har 3 punkter de fokuserer på: Økologisk bomuld, genanvendt polyester og bedre denim. Den økologiske bomuld defineres som bomuld dyrket uden brug af farlige pesticider eller syntetisk gødning. Den økologiske bomuld er certificeret, hvilket sikrer os, at der ikke bruges skadelige kemikalier, hvilket også er til gavn for dem, der er involveret i behandlingen af tøjet. Genanvendt polyester er primært fremstillet af plastikflasker – ved at bruge genanvendt polyester i tøj hjælper man med at reducere mængden af plastaffald. Genbrugt polyester er lavet af affald før- eller efter forbrugeren kasserede fx plastikflasker. Plastikflasken vaskes, strimles, behandles og til sidst spindes det om til polyesterfibre – der så kan bruges til at fremstille nyt tøj. Ved at vælge genanvendt polyester hjælper man også med at spare på de naturlige ressourcer, der ville være blevet brugt på at fremstille ’ny’ polyester. Selvom du sikkert lige nu forestiller dig en bluse lavet af plastikflasker, så fortvivl ej – man kan ikke mærke forskellen. Name It har lavet en mere bæredygtig jeans-kollektion, som er en blanding af de to overstående produkter: økologisk bomuld og genanvendt polyester. Du kan derfor købe dit Name It-børnetøj med god samvittighed og velvidende om, at de tager socialt og bæredygtigt ansvar.

Giv Name It-børnetøj i gave

Hos Nordic-Kids er det afgørende for os, at du får en god oplevelse, når du handler gennem vores webshop. Derfor har vi samlet alt vores Name It-børnetøj på én side, så du kan sortere tøjet efter pris, størrelse eller noget helt tredje. Husk på, at vi altid tilbyder 30 dages returret. Du kan derfor med fordel købe Name It-børnetøj og give det i barselsgave eller lignende. Har du spørgsmål til vores kollektioner fra Name It? Eller er du på udkig efter noget bestemt? Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med et smil.
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646