Nordic-Kids | Legetøj, børnetøj og interiør til børneværelset | Fri fragt

 

Velkommen til Nordic-Kids

Hos Nordic-Kids finder du både interiør til børneværelset og tøj og accesories til børnene i familien.

Nordic-Kids er en lille dansk virksomhed, der har en stor interesse for spændende og lækkert design.

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde noget til alle, og nyder at gå på jagt efter nye, lækre ting til vores kunder.

Med en vis forkærlighed for de små designere, og gerne danske designere, finder vi unikke indslag til hjemmet, som også giver mening for bæredygtigheden, når vi ikke skal ud over mange landegrænser.

Hos os kan man både få lov at skille sig lidt ud fra mængden, når man får fat i noget, som ikke er masseproduceret, men vi har også store, kendte brands i sortimentet. Her er lidt for enhver smag. Alle er velkomne.

Vi er ikke et varehus, og vi er ikke en del af en kæde-butik – vi er, Nordic-Kids.

 

Børnetøj online og i fysisk butik

Nordic-Kids sælger både børnetøj og andre børnevarer via vores webshop, men vi har også en fysisk butik i Ringsted - tæt på motorvejsafkørsel.

Vi sælger både babytøj, børnetøj, tøj til teens og tweens. Vores størrelser går fra 0-16 år – også kaldet str. 50-176.

Du kan også få legetøj, bamser, tasker, sengetøj og ting til børneværelset. Alt sammen side om side med vores varer fra Nordic-In, hvor du finder interiør og diverse lækkerier til hjemmet.

Så har du lyst til at se, mærke og måske prøve nogle af vores varer, så kan du besøge vores fysiske butik i shoppingcentret Ringstedet, som ligger lige ved siden af Danmarks største outlet-by.

 

Fantastisk kundeservice

Kundeservicen er i højsædet for vores virksomhed, og vi gør altid vores bedste for, at du træder glad ud af Nordic-Kids.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi butikken, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Eller bare selv vil opleve vores kundeservice 1:1.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har ris, ros eller forespørgsler til produkter.

 

God kvalitet til fornuftig pris – billigt børnetøj uden at gå på kompromis med kvaliteten

Som børnefamilie kan man godt være lidt presset. Både økonomisk og mentalt. Vi synes, det skal være nemt at finde tøj af god kvalitet, til fornuftige penge.

Det bør ikke være nødvendigt at søge internettet tyndt for at finde den mest slidstærke flyverdragt til den bedste pris, og måske vente for længe på et nærtkommende tilbud, så familiens mindste fryser halvdelen af sæsonen.

Vi har gjort forarbejdet for dig og fundet det mest slidstærke overtøj, som kan matche en pris, de fleste kan overkomme – billigt børnetøj i god kvalitet.

 

Legetøj uden kemi

Nordic-Kids sælger legetøj uden kemi. Og legetøjet er ofte også miljøvenligt produceret.

Det er så vigtigt at få stimuleret børnenes sanser, kreativitet og leg, og så skal det være med god samvittighed og uden konstante bekymringer om, hvorvidt legetøjet afgiver skadelige stoffer, som ender i barnet.

Legetøj skal være uden kemi!

Se vores store udvalg af legetøj her på shoppen, eller kig forbi butikken i Ringsted. Her har vi flere ting til afprøvning, fx legemad, parkeringshus, gyngehest og legetæpper.

Vi har både legetøj til baby, legetøj til tumlinger og legetøj til de lidt større børn.

Har du fx set de søde spilledåser fra danske OYOY? De seje træbiler fra Magni og Kid's Concept? Eller Skovalfens klangtræ i flere størrelser?

Dette og meget mere kan du finde her på siden eller i butikken.

 

Genbrug er god brug

Mange brands er efterhånden begyndt at producere produkter af genbrugsmaterialer, eller på anden måde tænke bæredygtighed og miljøvenlighed ind i deres sortiment og produktudvikling. 

Tyske Affenzahn, som bl.a. laver tasker til børn, tænker fx meget på miljøet, når de fremstiller produkter. Deres tasker er lavet af 50% genbrugte plastflasker. På den måde reducerer de vandspildet med 20%, energiproduktionen med 50% og udledning af forurening med 60% ift. konventionelle produktionsmetoder. Stofrester bruger de desuden som fyld og polstring i deres produkter.

Danske Ailefo, som producerer økologisk modellervoks, anvender miljøvenlig emballage med tanke på genbrug og genanvendelse. Fx er deres paprør lavet af 100% genbrugspapir, etiketten er påsat med vandbaseret lim og bøtterne er lavet af PP plast, som nemt genanvendes. Bøtterne tåler desuden både mikroovn, fryser og opvaskemaskine, så før du smider dem ud til genanvendelse, kan du selv bruge dem til opbevaring eller andet i din egen dagligdag.

Det er blot for at nævne nogle stykker - bæredygtighed og miljøvenlighed er bestemt på programmet. Også til børneprodukter. Vi synes, det giver super god mening at spare på jordens resurser. Og vi genbruger selv vores papkasser og fragtmaterialer. Det fylder en del på lageret, men vi har lært at arbejde udenom. Til gengæld skåner vi miljøet fra unødigt affald og produktion af nyt pap. Vi synes det er god brug.

 

Legetøjsbrands hos Nordic-Kids

De fleste legetøjs-brands vi har hos Nordic-Kids, er svenske eller danske legetøjsbrands.

Det er fx Ailefo, Bloomingville, Grech & Co., Kids by Friis, Kid’s Concept, Magni, Mumi by Rätt Start, OYOY, Skovalfen, Teddykompaniet.

Vi har dog også brands fra Holland: Little Dutch og Trybike.

Her er noget til enhver leg – kreativ, lærerig eller motorisk leg. Hos Nordic-Kids får du trælegetøj, modellervoks, bideringe og rangler, bamser, gyngehest, farver eller cykler.

Vi har løbecykler fra Trybike. Her kan du både få 2-hjulet løbecykel eller 3-hjulet løbecykel. Faktisk får du med den 3-hjulede, et kit til at lave cyklen om til en 2-hjulet. Dét er altså smart.

Nordic-Kids har et bredt udvalg af legetøj fra forskellige brands af legetøj. Se flere brands under fanen "Brands".

 

Populære tøjbrands til baby, tween og teen

Babytøj, børnetøj, tøj til teens og tøj til tweens fra populære brands.

Hos Nordic-kids finder du tøj til dit barn fra det er baby til teenager. Vi har også tøj og styles til den modebevidste teenager. Her er noget for enhver smag og stil.

Vi har bl.a. HOUNd – både HOUNd Pige og HOUNd Dreng, Joha, Levi’s Kids, LMTD, MarMar (dog kun i butikken), Melton, Mikk-line, Move, Name it, Petit by Sofie Schnoor og The New.

Nordic-Kids har tøj til dit barn fra 0-16 år (str. 50-176). Find dit favorit brand online her på shoppen.

Er du i tvivl om størrelsen eller pasformen, kan du prøve tøjet i butikken. Her har vi desuden også basis-varer til baby fra MarMar.

 

Drengetøj 0-7 år finder du her.

Drengetøj 8-16 år er her. 

Pigetøj 0-7 år lige her.

Pigetøj 8-16 år er her.

 

Accessories til børn og baby

Hvem kan modstå at pynte sig? I Nordic-Kids kan vi i hvert fald ikke. Det er her vores accessories kommer ind i billedet.

Vi har accessories til børn og også accesories til babyer. Hvilke accessories har babyer brug for, spørger du? 

Vi har de sødeste hårbånd fra Bow’s by Stær til den lille pige. Og smarte butterflies til baby-drenge. Dåbsbånd kan du også få hos Nordic-Kids og diverse suttesnore. Til de lidt større børn finder du øreringe fra Adele CPH, armbånd, tasker, hårpynt, solbriller, hatte, kasketter og meget mere.

Nordic-Kids er vilde med pynt og tilbehør.

Affenzahn: om det er tasker, sutsko eller noget til hovedet, så har Affenzahn lavet det. Lige fra toilettasker, punge, rygsække til kufferter. Og så kan dit barn også matche med en sjov bøllehat eller kasket. Til de mindste kan looket endda fuldendes med et par sutsko. Så cute!

Bows by Stær: Her kan du rigtig lege stylist. Bows by Stær tilbyder produkter fra baby hårbånd, suttesnore og små butterflies til hårspænder, hårbøjler, hårklemmer, scrunchies og endda armbånd.

Fra Donkey Products finder du de lækreste snekugler med bl.a. donuts, ispind og vandmelon.

Ecoviking har naturlige sutter i både silikone og naturgummi. Også babynest fås fra EcoViking.

Grech & Co. har de sødeste, runde solbriller og fineste børnearmbånd. Til baby kan du også få bideringe.

Og Meraki Mini har økologiske stofbleer, zinksalve og tilbehør til badet. Her finder du også både shampoo, olie, body lotion og et poncho-håndklæde fra Meraki Mini.

 

Tøj til årstiden - slidstærkt overtøj fra Mikk-line

Dit barn skal selvfølgelig være godt klædt på fra sæson til sæson.

Om det regner, er snevejr eller solen skinner og varmen bager, så har vi hos Nordic-Kids både tøj og overtøj til børn alt efter årstiden – slidstærkt, bæredygtigt og funktionelt fra Mikk-line.

Uld, bomuld, termotøj og regntøj. Tiden lige nu kalder på lag-på-lag tøj, og som tiden skrider frem, skal vi have det varme overtøj i brug, og helst noget der også kan holde os tørre.

Flyverdragter, termosæt og regntøj, ja, også gummistøvler og termostøvler. Mikk-lines slidstærke produkter er førende overtøjsmærke hos Nordic-Kids. Vi synes nemlig, at børn skal have lov at boltre sig i alle de mudderpøle og sandbunker de har lyst til, uden at mor skal være bange for, om der går hul på det nye overtøj fra Mikk-Line, eller bekymre sig om imprægneringen er giftig – Mikk-lines overtøj er nemlig behandlet med BIONIC-FINISH® ECO. Den er biologisk nedbrydelig og uden flourstoffer. Det sikrer den bedste fremtid for dine børn og miljøet.

Inderst er uldtøj en god idé. Uld regulerer temperaturen og absorberer fugt på en meget bedre møde end fx bomuld. Hos Nordic-Kids finder du bl.a. uldtøj fra Joha og Mikk-Line.

 

Sko og støvler - fra begyndersko, prewalkers, til termostøvler, sneakers og sandaler

Om det er den mindste i familien, der lige har lært at gå eller teenagerens tæer, der skal luftes i sandaler, så har vi skoene der passer til anledningen hos Nordic-Kids.

Hjemmesko og sutsko har vi både i læder og stof.

Om det er Affenzahn der skal passe til den mindstes rygsæk, de bløde booties eller seje lædersko fra Move eller smarte sutsko fra Melton, så findes det hos os.

Fra Move finder du også begynder-sko, prewalker sko i 3 farver.

Når regnen siler og børnene vil ud og hoppe i vandpytter, så kræver det nogle gode gummistøvler. Hos Nordic-Kids har vi gummistøvler i flere farver fra Mikk-Line.

Er det både koldt og vådt, kan det være nødvendigt med et par gode termostøvler, som holder de små fødder både varme og tørre. Her tilbyder vi termostøvler både fra Mikk-Line og Sofie Schnoor.

Sol, sommer og luft til tæerne kalder på sandaler. Sofie Schnoor har både lavet badesandaler, lædersandaler og klip-klap sandaler - selvfølgelig med glitter. Se vores fine udvalg af sandaler fra Sofie Schnoor.

 

Ting til børneværelset og hverdagen med børn

Bestik, tallerkener, tudekopper, kopper og forklæder fås i det sødeste Mumi-design Mumi by Rätt Start.

Danske OYOY kan også være med. Her får du også bestik, dækkeservietter, hagesmække, stofbleer, knager, kurve, spilledåser, bamser, gulvtæpper, ophæng, vægdekoration, møbler baby-sengesæt, junior-sengesæt og voksen-sengesæt.

Sutter, suttesnore, armbånd, bamser, diverse hårpynt, bideringe, ophæng, kurve, babuska, snekugler, tasker, fødselsdagstog, legetæpper, vægdekorationer, service… Ja selv cykler har vi – både 2-hjulet og 3-hjulet kan du få fra hollandske Trybike. Og selvfølgelig har vi cykelhjelme også. Så er sikkerheden på plads.

 

Gavekort er altid den rigtige størrelse

Barselsgaver, gaver til barnedåb, fødselsdags-gaver eller julegaver – der er altid en god grund til at give en gave. Men det er også nemt at komme tvivl om størrelsen, stilen eller om det falder i modtagerens smag.

Derfor kan du også købe gavekort hos Nordic-Kids. Der er altid noget at finde i vores butik – om det er online shopping eller en fysisk butik, du ønsker at handle i.

 

Fri fragt, nyheder og udsalg

Vi har fri fragt til hele Danmark. Yay!

Så er det jo ikke svært at vælge Nordic-Kids som foretrukken webshop til køb af børnetøj og legetøj, eller interiør til børneværelset.

Vil du danne dig et hurtigt overblik over vores nyheder, så klik på linket eller i fanen øverst på siden. 

Kom også hurtigt til vores udsalg.

 

Nordic-Kids er nordisk stil i børnehøjde

Forhåbentlig har du fået dannet dig et overblik over, hvad du kan forvente at finde her på shoppen eller i butikken. Og et indblik i, at vi vægter kundeservice, god kvalitet og fornuftige priser højt.

Vi håber virkelig du finder, hvad du søger. Ellers er du velkommen til at kontakte os!

Vi glæder os til at betjene dig – god shoppelyst! :)

 

 

 

Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646