Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike
Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike

Løbecykel, 3 hjul, Vintage blue - Trybike

Ikke på lager
Varenummer
362605

Materiale: metal

Farve: Vintage blå

Alder 15 måneder - 6 år.

Vægt: 6,3 kg.

1.199,00DKK
BESKRIVELSE

Trybike er et Hollands firma der har specialiceret sig i at lave gode cykler til de helt små børn, her 15 måneder til 6 år. Trybike er en metal løbecykel der er god til det lille barn der skal lære at cykle og holde balancen.

Barnet starter med at vende sig til at cykle på cyklen med de tre hjul og når barnet er blevet tryg på de tre hjul, så er det at man nemt skifter de to bagerste hjul ud til kun et hjul, uden der er behov for ekstra dele. Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så cyklen kan tilpasses et barn mellem 15 måneder og seks år.

Den vejer 6,3 kilo som trehjulet, og som tohjulet vejer den 5.2 kilo. Cyklen er lavet med en lille afsats til fødderne, så den er nem at få god fart på uden at komme til at støde fødderne på jorden hele tiden.

Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have. Det anbefalet at have cyklen opbevares tørt når den ikke er i brug.

Trybike har vundet Baby Innovation Award 2018. Vinder af Baby Innovation Award 2018 CE-mærket / +15 måneder.

På shoppen og i butikken forhandler vi også hjælme og cykelkurve fra samme brand. Kom og prøv en tur på cyklen i vores butik i Ringsted.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646