Løbecykel, Antracit Grå - Trybike

SKU
362617
På lager
 - Kun 1 tilbage
899,00 kr
Oversigt

Materiale: Stål med pulverlakering.

Farve: Antracit Grå.

Sædehøjde: 30-45 cm.

Luftgummihjul: 12"

Vinder af Baby Innovation Award 2018

CE-mærket

Lækker tohjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, som har mange års erfaring med at sælge og designe løbecykler. Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018.

Løbecyklen, her er med et lækket retrolook i en fed antracit grå farve, brun saddel og store sorte hjul med synlige egere. Løbecyklen vejer 5,2 kilo. Den er god til barnet, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop.

Forhjulet kan sidde i to højder og sædet kan nemt justeres uden brug af værktøj fra 30 til 45 centimeter, så løbecyklen kan tilpasses et barn mellem to og seks år.

En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og går for mange børn forud for en cykel med pedaler. Cyklen har en lille afsats til fødderne så når der er god fart i cyklen og balancen er fundet er det nemt at ræse afsted.

Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have. Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.

Hvis barnet får brug for en trehjulet cykel er det let at lave den tohjulede om ved hjælpe af et hjulsæt med ekstra hjul som kan tilkøbes.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Løbecykel, Antracit Grå - Trybike
Din bedømmelse