Løbecykel, Vintage blue - Trybike
Løbecykel, Vintage blue - Trybike Løbecykel, Vintage blue - Trybike Løbecykel, Vintage blue - Trybike

Løbecykel, Vintage blue - Trybike

Ikke på lager
Varenummer
362613

Materiale: Stål med pulverlakering.

Farve: Vintage Blå.

Sædehøjde: 30-45 cm.

Luftgummihjul: 12"

Vinder af Baby Innovation Award 2018

CE-mærket

899,00DKK
BESKRIVELSE

Lækker tohjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, som har mange års erfaring med at sælge og designe løbecykler. Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018.

Løbecyklen, her er med et lækket retrolook i en flot vintage blå farve, brun saddel og store beige hjul med synlige egere. Løbecyklen vejer 5,2 kilo.

Den er god til barnet, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop. Forhjulet kan sidde i to højder og sædet kan nemt justeres uden brug af værktøj fra 30 til 45 centimeter, så løbecyklen kan tilpasses et barn mellem to og seks år.

En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og går for mange børn forud for en cykel med pedaler. Cyklen har en lille afsats til fødderne så når der er god fart i cyklen og balancen er fundet er det nemt at ræse afsted.

Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have. Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.

Hvis barnet får brug for en trehjulet cykel er det let at lave den tohjulede om ved hjælpe af et hjulsæt med ekstra hjul som kan tilkøbes. 

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646