Rygsæk, large - Haj - Affenzahn
Rygsæk, large - Haj - Affenzahn Rygsæk, large - Haj - Affenzahn Rygsæk, large - Haj - Affenzahn Rygsæk, large - Haj - Affenzahn Rygsæk, large - Haj - Affenzahn

Rygsæk, large - Haj - Affenzahn

Ikke på lager
Varenummer
252952

☆ Farve/motiv: Blå haj.

 Materiale: 100% polyester.

 Mål: 20cm x 12cm x 31cm.

☆ Vægt: 420 gram.

 Alder: 3-6 år.

449,95DKK
BESKRIVELSE

Blå haj taske fra Affenzahn

Den perfekte taske til børnehaven - som er fremstillet i samarbejde med Ergobag, så pasform og ergonomi er i topklasse. Rygsækken der er formet som en haj, har en rød tunge der er monteret med elastik - så man kan hive den ud. Hiver man den ud, kommer der er et navnemærke til syne. 

Rygsækken findes også i mange andre dyr- tag bare et kig igennem panter, abe, frø, panda og elefant

Tasken åbnes lige bagved hovedet med en dobbelt lynlås og består af et stort rum med blåt for, som gemmer på små skjulte motiver der kommer til syne når det rammes rigtigt af lyset. Det store rum er forsynet med en indvendig lomme op mod ryggen. På maven og på siderne er der lommer af mesh. Halefinnerne er også forsynet med lynlås og gemmer på nogle små lommer. Rygsækken har en polsteret ryg og skulderstropper som er beklædt med åndbart mesh. Skulderstropperne er justerbare i længden og for at sikre den bedst mulige pasform til barnets ryg og skulder er tasken også forsynet med et justerbart brystspænde. For at øge trafiksikkerheden er skulderstropperne forsynet med en refleksstribe.

Denne model er fremstillet af 50% genanvendeligt plast. 

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646