Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn
Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn

Rygsæk, large, Kimi Koala - AffenZahn

På lager
 - Kun 2 tilbage
Varenummer
252917
Materiale: 100% polyester

Mål: 20 cm x 12 cm x 31 cm

Vægt: 420 g

Alder: 3-6 år.
449,95DKK
BESKRIVELSE
Sød og behagelig børnehave taske til aldersgruppen 3-5 år med form af en nuttet lille koala. Tasken er designet af Tyske AffenZahn, som har mange års erfaring indenfor fremstilling af tasker til voksne, så pasform og ergonomi er helt i topklasse i dette design af tasken. Dit barn vil få en ny ven i denne sjove rygsæk. Den er ideel, at have med i sin hverdag og når barnet skal på tur med børnehaven.

Alle tasker fra Affenzahn er fremstillet af 50% genanvendeligt plast. I den store model er der f.eks. brugt 6 stk. 0,5 liters flasker i fremstillingen og øvrige materialer er såvidt muligt bæredygtige. Tasken kan rumme 8 liter og vejer 420 gram.

Affenzahn rygsækken der er formet som en koala har fået navnet Kimi Koala. Kimi er lysegrå med en lyserød mave og en blød mørkegrå snude og mørkegrå forpoter. Kimi har en lyserød tunge, som sidder fast i en elastik og hiver man tungen ud kommer et navnemærke til syne.

Rygsækken har mange søde, sjove og praktiske detaljer som gør, at man ikke er i tvivl om at Kimi er en sød koala. Kimi' forpoter har velcro og kan derfor holde sig på maven, på næsen eller til at holde sig for øjnene når hun leger gemmeleg. Kimi' lysegrå bagpoter er forsynet med refleks så barnet bliver synlig i mørket.

Tasken åbnes lige bagved hovedet med en dobbelt lynlås og består af et stort rum med blåt for, som gemmer på små skjulte motiver der kommer til syne når det rammes rigtigt af lyset. Det store rum er forsynet med en indvendig lomme op mod ryggen som kan bruges til bl.a. skiftetøj eller tegninger. På maven og på siderne er der lommer af mesh, som evt. kan bruges til beskidt eller vådt tøj. Bagpoterne er også forsynet med lynlås og gemmer på nogle lommer til vanter, strømper eller andre småting.

Rygsækken har en polsteret ryg og skulderstropper er beklædt med åndbart mesh. Skulderstropperne er justerbare i længden og for at sikre den bedst mulige pasform til barnets ryg og skulder, er tasken også forsynet med et justerbart brystspænde. For at øge trafiksikkerheden er skulderstropperne forsynet med en refleksstribe.
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646