Rygsæk, large - Panther - Affenzahn
Rygsæk, large - Panther - Affenzahn Rygsæk, large - Panther - Affenzahn Rygsæk, large - Panther - Affenzahn Rygsæk, large - Panther - Affenzahn Rygsæk, large - Panther - Affenzahn

Rygsæk, large - Panther - Affenzahn

Ikke på lager
Varenummer
252951

☆ Farve/motiv: Sort panter.

 Materiale: 100% polyester.

 Mål: 20cm x 12cm x 31cm.

☆ Vægt: 420 gram.

 Alder: 3-6 år.

449,95DKK
BESKRIVELSE

Sort panter rygsæk fra Affenzahn

En perfekt rygsæk som 'børnehave tasken'. Tasken er designet i samarbejde med Ergobag - så pasform og ergonomi er i top. Den sorte panter har en orange tunge, som sidder fast med elastik. Hiver man i tungen, kommer der et navnemærke til syne.

Rygsækken findes også i mange andre dyremotiver. Du kan finde alt lige fra en bjørn, hund, æsel til enhjørning, tiger og haj.

Tasken åbnes lige bagved hovedet med en dobbelt lynlås og består af et stort rum med blåt for, som gemmer på små skjulte motiver der kommer til syne når det rammes rigtigt af lyset. Det store rum er forsynet med en indvendig lomme op mod ryggen. På maven og på siderne er der lommer af mesh. Bagpoterne er også forsynet med lommer med lynlås. Rygsækken har en polsteret ryg og skulderstropper som er beklædt med åndbart mesh. Skulderstropperne er justerbare i længden og for at sikre den bedst mulige pasform til barnets ryg og skulder er tasken også forsynet med et justerbart brystspænde. For at øge trafiksikkerheden er skulderstropperne forsynet med en refleksstribe.

Denne model er fremstillet af 50% genanvendeligt plast.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646