Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn
Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn

Rygsæk, large, Ursula Unicorn - AffenZahn

Ikke på lager
Varenummer
252921

Materiale: 100% polyester

Mål: 20 cm x 12 cm x 31 cm

Vægt: 420 g

Alder: 3-6 år.

449,95DKK
BESKRIVELSE

Sød børnehave taske til aldersgruppen 3-5 år med form af en sød lyserød enhjørning de mindste piger bare vil elske. Tasken er designet af Tyske AffenZahn der har mange års erfaring indenfor fremstilling af tasker til voksne, så pasform og ergonomi er i topklasse i dette design. Dit barn vil få en ny ven i denne sjove rygsæk. Den er ideel, at have med i sin hverdag og når de skal på tur med børnehaven.

Alle tasker fra Affenzahn er fremstillet af 50% genanvendeligt plast. I den lille model er der f.eks. brugt 6 stk. 0,5 liters flasker i fremstillingen og øvrige materialer er såvidt muligt bæredygtige. Tasken kan rumme 8 liter og vejer kun 420 gram.

Affenzahn rygsækken der er formet som den yndige enhjørning har fået navnet Ursula. Ursula er lyserød i to nuancer. Hun er udstyret med en rosa tunge, som sidder fast i en elastik og hiver man tungen ud kommer et navnemærke til syne. Rygsækken har mange søde, sjove og praktiske detaljer som gør, at man ikke er i tvivl om at Ursula er en sød lille veninde til den lille pige.Ursula' forben har velcro og kan derfor holde sig på maven, på næsen eller for øjnene. Ursula' bagben er forsynet med refleks så barnet kan ses i mørke.

Tasken åbnes lige bagved hovedet med en dobbelt lynlås og består af et stort rum med blåt for, som gemmer på små skjulte motiver der kommer til syne når det rammes rigtigt af lyset. Det store rum er forsynet med en indvendig lomme op mod ryggen som kan bruges til bl.a. skiftetøj eller tegninger. På maven og på siderne er der lommer af mesh, som evt. kan bruges til beskidt eller vådt tøj. Bagpoterne er også forsynet med lynlås og gemmer på nogle lommer til vanter, strømper eller andre småting.

Rygsækken har en polsteret ryg og skulderstropper er beklædt med åndbart mesh. Skulderstropperne er justerbare i længden og for at sikre den bedst mulige pasform til barnets ryg og skulder, er tasken også forsynet med et justerbart brystspænde. For at øge trafiksikkerheden er skulderstropperne forsynet med en refleksstribe.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2022 Nordic-Kids - CVR: 37391646